امتیاز کاربران برای این صفحه | امتیاز 5 از 5 (از 41 رای)
امتیاز شما :

نحوه هواگیری رادیاتور شوفاژ پکیج

16 آبان ، 1401
خدمات فنی آریا
0 کامنت

نحوه هواگیری رادیاتور شوفاژ پکیج یکی از مهمترین نیازها و آموزش ها در شروع پاییز است. همه ساله با شروع فصل سرما خانواده ها به سراغ آماده سازی وسایل گرمایشی خود می روند. برخی از بخاری استفاده می کنند، برخی از سیستم گرمایش از کف و عده ای دیگر نیز سیستم رادیاتور شوفاژ پکیج را به کار میبرند.

معمولا شوفاژها هر چند وقت یک بار باید هوا گیری شوند تا بازدهی گرمایی مناسبی داشته باشند. این مطلب از سایت خدمات فنی آریا نحوه هواگیری رادیاتور شوفاژ پکیج را آموزش می دهد. تا پایان با ما در تخلیه چاه و لوله بازکنی آریا همراه باشید.

رادیاتور شوفاژ و هواگیری آنرادیاتور شوفاژ و هواگیری آن

چرا هواگیری رادیاتور شوفاژ پکیج مهم است؟

اولین هواگیری رادیاتور شوفاژ معمولا در زمان نصب پکیج انجام ی شود اما به طور متنفاوب شما نیاز به هواگیری شوفاژها دارید. اصلی ترین دلیل برای هواگیری شوفاژ، گرم نبودن یکنواخت آنها است. دلیل علمی این اختلال نیز به حبس بودن هوا در رادیاتورها بر می گردد. معمولا هر سال حداقل دو بار باید هواگیری شوفاژ را انجام بدهید. البته هر چقدر این کار را بیشتر انجام دهید خیالتان بابت گرمایش کافی شوفاژ راحتتر می شود.

اگر هواگیری رادیاتور شوفاژ پکیج شما باید در مدت زمان های کوتاهی انجام شود، باید به وجود مشکلی در سیستم گرمایشی منزل خود شک کنید. به طور معمول هر چه عمر شوفاژ ها بیشتر باشد، به دلیل خوردگی در لوله کشی و خود شوفاژ نیاز به هواگیری نیز بیشتر می شود. در ادامه مراحل نحوه هواگیری رادیاتور شوفاژ پکیج را با هم مرور می کنیم.

اولین مرحله هواگیری رادیاتور شوفاژ پکیج

در اولین مرحله از هواگیری رادیاتور شوفاژ قدیمی باید از وضعیت سلامت سیستم گرمایش شوفاژ و پکیج خود مطمئن شوید. اگر رادیاتورها به خوبی گرم نشده اند یا بدنه آنها نیم گرم و نیم سرد هستند، نیاز است تا هواگیری را انجام دهید. اما اگر متوجه نشتی رادیاتورها یا سیستم وله کشی آنها شوید بلافاصله باید پکیج را خاموش کرده و از یک تعمیرکار برای رفع نشتی کمک بگیرید. اگر از سیستم پکیج مرکزی استفاده می کنید و شرایط به گونه ای است که بر خلاف طبقه های پایینی رادیاتور طبقات بالا هنوز سرد هستند، باید باز هم از هواگیری استفاده کنید.

مراحل هواگیری رادیاتور شوفاژمراحل هواگیری رادیاتور شوفاژ

دومین مرحله از هواگیری رادیاتور پکیج

در دومین مرحله از هواگیری رادیاتور شوفاژ نیاز به وسیله ای دارید که هواگیری را با استفاده از آن انجام دهید. معمولا برای انجام این کار از شیرهای مخصوص هواگیری استفاده می شود. در این شیرها یک سوراخ مربعی شکل وجود دارد که زبانه محل تخلیه شوفاژ باید وارد آن شود.

اگر چه برخی مواقع می توانید هواگیری را با استفاده از انبردست یا آچار فرانسه انجام دهید. اما بهتر است برای راحتی کار خود یک عدد پیچ مخصوص هواگیری رادیاتور شوفاژ تهیه کنید. این پیچ ها با قیمت ارزان در بازار و خصوصا ابزار فروشی ها به فروش می رسد.

سومین گام از نحوه هواگیری رادیاتور شوفاژ

اگر در هنگام هواگیری سیستم گرمایش پکیج شما روشن باشد، هوای بیشتری وارد سیستم می شود. بنابراین بهتر است قبل از شروع کار سیستم گرمایش مرکزی را خاموش کنید. همچنین قبل از شروع باید اجازه دهید که گرمای موجود در سیستم از بین برود و رادیاتور ها سرد شوند. بنابراین نیاز است تا حداقل نیم ساعتی زمان بدهید تا شوفاژ ها سرد شوند.

چهارمین گام از آموزش هواگیری رادیاتور شوفاژ

پس از سرد شدن رادیاتورها شیر اصلی رادیاتور را تا انتها باز کنید. پیچ مخصوص هواگیری شوفاژ را به قسمت هواگیری بچسبانید. برای هواگیری رادیاتور شوفاژ بوتان پیچ را باید در خلاف جهت عقربه های ساعت بگردانید تا باز شود. با چرخاندن پیچ صدای خروج هوا از محل شنیده می شود.

با تخلیه کامل هوا کم کم ذرات آب نیز با هوا از محل خارج می شوند. کم کم از شدت هوا کاسته می شود و تنها آب از زبانه خارج می شود. بهتر است قبل از هواگیری یک ظرف زیر محل زبانه قرار دهید و با یک دستمال نیز از پاشش آب به اطراف جلوگیری کنید.

دیگر مقالات ما را در این بخش دنبال نمایید

لوله کشی ساختمان

تعویض شیر ظرفشویی

پنجمین قدم از نحوه هواگیری رادیاتور شوفاژ پکیج

همانطور که گفته شد پس از خروج کامل هوا، آب به شکل یک دست خارج می شود. این به معنای خارج شدن همه هوای موجود در رادیاتور است. در این شرایط باید شیر را با استفاده از پیچ مخصوص ببندید. برای انجام این کار باید شیر را در جهت عقربه های ساعت ببندید. این کار را باید برای هم رادیاتور های منزل به ترتیب انجام دهید.

آخرین مرحله از طریقه هواگیری رادیاتور شوفاژ

با انجام هواگیری فشار موجود در سیستم گرمایشی ساختمان کاهش پیدا می کند. فشار سیستم بسیار مهم است. اگر این فشار از میزان مشخصی بیشتر کاهش پیدا کند، آب گرم به تمام رادیاتورها نخواهد رسید. برای جبران این فشار باید دیگ آب مخصوص پکیج پر شود.

برای منازل معمولا فشار 12 تا 15 بار توصیه می شود. اما بهتر است برای تنظیم فشار مناسب با یک متخصص صحبت کنید. هر چه تعداد رادیاتور ها یا طبقات بیشتر باشد، نیاز به فشار بیشتری نیز وجود دارد. برخی از پکیج ها خود به شکل اتوماتیک می توانند فشار را تنظیم کنند و برخی دیگر نیاز به تنظیم دستی دارند.

نحوه هواگیری رادیاتور شوفاژنحوه هواگیری رادیاتور شوفاژ

نکات مهم برای هواگیری رادیاتور شوفاژ پکیج

  • اگر صدای جابه جایی آب را درون رادیاتورها شنیدید، باید به فکر هواگیری آنها باشید.
  • اگر گرما به صورت یکنواخت در یک شوفاژ پخش نشده است نیاز به هواگیری وجود دارد.
  • اگر پس از هواگیری باز هم رادیاتورها گرم نشدند، نیاز به بررسی سیستم لوله کشی و همچنین پکیج احساس می شود.
  • یکی از دلایل نیاز بیش از اندازه به هواگیری، نشتی یا خوردگی در رادیاتور ها یا سیستم لوله کشی است. برخی مواقع خوردگی آلومینیوم تولید گاز هیدروژن می کند.
  • در صورت عم هواگیری منظم و به موقع، حتی هوای موجود در سیستم می تواند باعث خوردگی اجزای داخلی شود.

هواگیری رادیاتور شوفاژ پکیج توسط خدمات فنی آریا

در این مطلب تلاش شد تا نحوه هواگیری رادیاتور شوفاژ ایران رادیاتور، بوتان و سایر برند های مهم شوفاژ را با هم مرور کنیم. در صورتی که مشکل گرمایش رادیاتورها با هواگیری برطرف نشد بهتر است از متخصصان کمک بگیرید. شرکت خدمات فنی آریا یکی از شرکت های معتبر و شناخته شده در انجام پروژه های مرتبط با سیستم تاسیسات منازل و سازمان ها می باشد.

این شرکت مجرب دارای 4 نمایندگی در استان تهران می باشد. از جمله دیگر خدمات این شرکت باید به لوله بازکنی، تخلیه چاه، تشخیص ترکیدگی، رفع نشت لوله کشی اب یا فاضلاب، تعمیر سیستم سرویس بهداشتی فرنگی و... اشاره داشته باشیم.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
امتیاز کاربران برای این پست
ثبت امتیاز کاربران برای این پست :
با سپاس!امتیاز شما برای این پست
0 کامنت
نظر خودتان را ارسال کنید