امتیاز کاربران برای این صفحه | امتیاز 5 از 5 (از 41 رای)
امتیاز شما :

راهنمای خرید و واردات دستگاه لوله بازکنی خارجی

23 آذر ، 1400
تخلیه چاه و لوله بازکنی آریا
0 کامنت

راهنمای خرید و واردات دستگاه لوله بازکنی خارجی می تواند راه حلی مناسبی برای انتخاب آسان این تجهیزات به شمار رود. در گذشته باز کردن لوله ها با روش های سنتی انجام می گرفت که مسایل و مشکلات مخصوص به خود را داشت. سالها است که با گسترش علم و تکنولوژی های جدید، دستگاه های لوله بازکنی برای گرفتگی لوله های فاضلاب در شرکت ها، منازل و سازمان ها مورد استفاده قرار می گیرد. گرچه روش های دیگری نیز برای باز کردن لوله های مسدود شده وجود دارد اما دستگاه های دمنده هوا و دستگاه های فنری کارایی بیشتری دارند. در ادامه با شرکت خدمات فنی آریا همراه باشید تا در این زمینه به توضیحات بیشتری بپردازیم.

دستگاه لوله بازکنی خارجی

دستگاه لوله بازکنی خارجی

معیارهای خرید دستگاه لوله بازکنی خارجی

برای خرید هر کالایی باید معیارهای خود را برای خرید مشخص کنید. این موضوع می تواند علاوه بر مشخص کردن نیازهای شما برای خرید، باعث انتخاب بهترین و کارا ترین وسیله مورد نظرتان شود. از جمله فاکتورهایی که برای خرید دستگاه لوله بازکنی باید مد نظر قرار بدهید می توان به قیمت مد نظر، کاربردی (صنعتی یا خانگی) که از آن مد نظر دارید، عمق گرفتگی، برند مورد نظر، روش مورد نظر برای باز کردن لوله و... اشاره کرد. بهتر است قبل از خرید این موارد را برای خود مشخص کنید تا بتوانید بهترین گزینه را برای رفع نیاز خود خریداری نمایید.

چه هدفی برای دستگاه لوله بازکنی خارجی مد نظر دارید؟

همه ی ما حداقل یک بار هم که شده تجربه گرفتگی لوله های فاضلاب را داشته ایم. فرقی نمی کند گرفتگی لوله های فاضلاب سرویس های بهداشتی و چه گرفتگی لوله فاضلاب در آشپزخانه یا سینک ظرفشویی باشد؛ همه ی انواع این گرفتگی ها کلافه کننده است. در این شرایط نمی توان از سرویس بهداشتی استفاده کرد، نمی توان شیر آب را در سینک ظرفشویی باز کرد و حتی ماشین لباسشویی یا ظرفشویی را روشن کرد. اما برای حل این مشکل راه حل های مختلفی وجود داشته و دارد که با یکدیگر متفاوت است.
برای مثال گرفتگی های مربوط به چاه توالت با گرفتگی های سینک ظرفشویی مختلف است بنابراین باید از دستگاه های متفاوتی نیز استفاده شود. همین طور گرفتگی های چاه ها در مجموعه های صنعتی نیز روش رفع مسدودی دیگری را نیاز دارد. پس در درجه اول میزان شدت گرفتگی و مکان گرفتگی را مشخص کرده و سپس متناسب ترین روش را با بهترین دستگاه لوله بازکنی خارجی ممکن انتخاب نمایید تا از صرف هزینه های بیش از اندازه جلوگیری کنید.

لوله بازکنی با دستگاه لوله بازکنی خارجی

لوله بازکنی با دستگاه لوله بازکنی خارجی

روش های لوله بازکنی با دستگاه لوله بازکنی خارجی

شیوه های مختلفی برای رفع مسدودی لوله ها و چاه های فاضلاب وجود دارد که هر کدام مزایا و معایب مربوط به خود را دارد. این روش ها عبارتند: از لوله بازکنی دستی با مکش معکوس، استفاده از پودرها و محلول های اسیدی لوله بازکن، دستگاه های لوله بازکنی خارجی از نوع فنری و در نهات استفاده از لوله بازکن های فشار هوای قوی.

مزایا و معایب لوله بازکن های دستی

ساده ترین روش برای باز کردن گرفتگی های کوچک مثل سینک ظرفشویی و همچنین روشویی توالت همین روش است. در این روش می توان مواد فاضلاب درشت (مثل پسماند مواد غذایی) یا مو را از چاه بیرون کشید اما نمی توان چربی های چسبیده را از لوله ها جدا کرد. از مزایای این روش می توان به قیمت بسیار ارزان آن اشاره کرد. همچنین این وسیله همیشه در دسترس شما وجود دارد و می توان برای گرفتگی های محدد بارها از آن استفاده کرد. معایب آن نیز سرعت پایین کار، زوم استفاده از قدرت دست و کارامد نبودن در گرفتگی های شدید است.

مزایا و معایب لوله بازکن های اسیدی

این روش که برای آن هم نمونه های لوله بازکنی خارجی وجود دارد و هم ایرانی، یکی از قدیمی ترین روش ها محسوب می شود. روش کار آن نیز به این شکل است که پودر یا محلول را درون چاه ریخته و پس از مدتی روی آن آب داغ می ریزید. مزایای این روش سهولت استفاده، عملکرد سریع، قیمت مناسب خرید، تنوع برندها، برطرف کننده بوی بد چاه، از بین برنده چربی ها و مناسب بودن برای انواع چاه ها است. اما معایب آن نیز شامل متصاعد شدن گاز سمی، خوردگی لوله در دراز مدت و احتمال نشت آن، اسیدی و سمی بودن آن برای بدن انسان و سایر جانداران است.

مزایا و معایب لوله بازکن های تراکم هوا

این روش که برای آن دستگاه های لوله بازکنی خارجی و ایرانی نیز وجود دارد یکی از روش ای کم خطر برای باز کردن لوله ها است. از این دستگاه می توان برای باز کردن هر نوع چاه فاضلاب استفاده کرد. نکته مهم در این شیوه مشخص کردن مکانی برای خروج فشار هوا است. مزایای این روش قدرت و فشار بالای ایجاد شده، کاربری بسیار ساده و سرعت عمل مناسب می باشد. از معایب آن نیز می توان به احتمال کثیف کاری در هنگام باز شدن لوله و عدم امکان استفاده از آن برای گرفتگی های ناشی از خاک و مصالح است.

پربازدیدترین مطالب ما را دنبال کنید!

مزایا و معایب لوله بازکن های فنری

لوله بازکن های فنری که در دو نوع دستی و برقی وجود دارد یکی از معمول ترین روشهای گرفتگی فاضلاب است. که با استفاده از آن می توانید هر نوع گرفتگی را برطرف کنید. مزایای این روش شامل سرعت عمل بالا، قیمت مناسب در نمونه های دستی، عدم نیاز به نیروی انسانی در نمونه های برقی را نام برد. معایب آن نیز قیمت خرید بالا در نمونه های برقی و نیاز به قدرت بدنی در نمونه های دستی است. در برخی نمونه ها با توجه به پیچیدگی های دستگاه امکان استفاده از آن توسط افراد مبتدی وجود ندارد.

معیارهای خرید دستگاه لوله بازکن خارجی فنری

همانطور که گفته شد این دستگاه پیچیدگی های مربوط به خود را دارد. نمونه های دستی لوله بازکن های خارجی عملکرد ساده تری دارند اما  استفاده از همان ها نیز بعضی نکات خاص را دارد. برای مثال قدرت جنس، نوع فنر، طول فنر و قطر آن بسیار مهم است. قطر فنر ها نیز 2 تا 20 میلی متر است. هر چه قطر فنرها بیشتر باشد نشان دهنده کارایی و کیفیت بالاتر است. اما در نظر داشته باشید که برای هر نوع گرفتگی نیاز به قطر فنری خاص است و فنرهای ضخیم برای هر گرفتگی مناسب نیستند. طول فنر ها نیز 5 الی 20 متر است.
 همیشه زیاد بودن طول فنر نشانه بهتر بودن دستگاه نیست. فنر های بلند برای طبقات بالای ساختمان های بلند انتخاب می شوند. قابلیت چرخش در جهت عکس یکی از مهمترین فاکتورهای دستگاه شناخته می شود. همچنین توانایی چرخش باسرعت های مختلف نیز از دیگر معیار های مهم سنجش و خرید دستگاه لوله بازکن خارجی برقی است. در هنگام خرید به ولتاژ و توان برق مصرفی دستگاه نیز توجه داشته باشید و البته پیشنهاد می کنیم که برای مصارف خانگی نمونه های ساده و کوچک تر این دستگاه را انتخاب نمایید.

معیار قیمت در خرید دستگاه لوله بازکنی خارجی

این موضوع کاملا پذیرفته شده است که هر چه قیمت دستگاه لوله بازکنی افزایش یابد عملکرد ان بهبود می یابد و آپشن های مختلف آن نیز افزایش خواهد یافت. اما آیا نیاز به صرف هزینه های زیاد در مورد یک گرفتگی در عمق کمتر از 5 متر در چاه فاضلاب وجود دارد؟ طبیعتا خیر. بهتر است دستگاه لوله بازکنی را با توجه به سطح نیاز و شدت مشکل خود خریداری نمایید. دستگاه های گران قیمت بیشتر برای مصارف حرفه ای و صنعتی مورد نیاز هستند. شید یک دستگاه وه بازکنی فنری از نوع دستی هم بتواند مشکل شما را برطرف کند.

فاکتور های تاثیر گذار بر قیمت

اما عوامل مختلفی در قیمت دستگاه های لوله بازکن خارجی تاثیر می گذارند. برای مثال اگر قصد خرید از یک برند شناخته شده و خاص را داشته باشید حتی اگر دستگاه ساده ای خریداری می کنید، باید قیمت بیشتری پرداخت کنید. هر چه دستگاه پیشرفته تر و دارای امکانات و توانایی های بیشتری (برای مثال فنری با آلیاژ های مستحکم تر) باشد قیمت آن افزایش پیدا می کند. یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار بر قیمت نرخ ارز است. با توجه به اینکه دستگاه های لوله بازکن وارداتی با ارز آزاد وارد کشور می شوند تغییرات نرخ ارز می تواند تاثیر قابل توجهی بر قیمت نهایی این کالا داشته باشد.

خرید دستگاه لوله بازکنی خارجی در شرکت خدمات فنی آریا

شرکت خدمات فنی آریا مفتخر است که با استفاده از نیروی انسانی ماهر و مجرب و با استفاده از انواع دستگاه های لوله بازکنی خارجی بالاترین کیفیت و نتیجه کار را برای هموطنان خود به ارمغان آورد. این شرکت علاوه بر لوله بازکنی خدمات لایروبی چاه، تشخیص ترکیدگی لوله، رفع گرفتگی های لوله ها و از بین بردن بوی نامطبوع در سرویس های بهداشتی را نیز انجام می دهد.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
امتیاز کاربران برای این پست
ثبت امتیاز کاربران برای این پست :
با سپاس!امتیاز شما برای این پست
0 کامنت
نظر خودتان را ارسال کنید