امتیاز کاربران برای این صفحه | امتیاز 2/7 از 5 (از 43 رای)
امتیاز شما :

روش ها و نحوه انجام رسوب زدایی سیفون توالت

08 آبان ، 1400
تخلیه چاه و لوله بازکنی آریا
0 کامنت

یکی از مهمترین مشکلاتی که امکان دارد در اکثر خانه ها به وجود بیاید این است که سرویس بهداشتی دچار گرفتگی شود. این گرفتگی می تواند در فاضلاب یا حتی سیفون توالت باشد. دانستن نحوه انجام رسوب زدایی سیفون توالت می تواند کمک مهمی برای پیشگیری از خسارت های ناشی از خرابی سرویس بهداشتی باشد.

دانستنی هایی درباره نحوه انجام رسوب زدایی سیفون توالت

سیفون توالت، لوله های دستشور، راه آب ظرف شویی و لوله های فاضلاب خانه ها همه در معرض گرفتگی هستند. این راه های آبی اکثر بر اثر گیر کردن جسم خارجی در آنها دچار گرفتگی می شوند. اما امکان اینکه بر اثر جرم گرفتگی و رسوب چربی ها و یا حتی مواد شوینده و آشغال های کوچکی که به مرور زمان و بر اثر بی احتیاطی از خروجی چاه ها می گذرند، اتصالات سرویس بهداشتی دچار مشکل گرفتگی بشود نیز وجود دارد. شاید هر کسی نداند که مثلا نحوه انجام رسوب زدایی سیفون توالت فرنگی چگونه است یا اینکه با یک لوله ظرف شور گیر کرده چه باید کرد یا رسوبات جمع شده در سینک دستشویی را چگونه باید تمیز کرد. به همین دلیل برای رفع مشکلاتی این چنینی نیازمند کمک یک فرد حرفه ای هستیم. این مشکل علاوه بر اشکالات ظاهری که در کیفیت زندگی ما پیش می آورد مانند بوی بد و امکان بالازدگی راه آب و کثیفی، مشکلات زیربنایی هم برای ساختمان ایجاد می کند. امکان نم زدگی و خوردگی اتصالات و لوله ها از جمله مهم ترین این مشکلات هستند.

رسوب زدایی سیفون توالت

رسوب زدایی سیفون توالت

دلایل گرفتگی لوله ها

یکی از عواملی که به شدت مشهود است و در بسیاری از مناطق می تواند دلیل اصلی گرفتگی لوله های فاضلاب باشد، سنگینی آب و وجود مواد معدنی و رسوبات بالا در آب شهر می باشد. از آنجایی که این آب برای چندین سال از مسیر لوله های فاضلاب رد می شود امکان اینکه به مرور زمان ته نشین شده و سد گچی برای سایر مواد معلق فاضلاب درست کند وجود دارد. این امر زنجیره ای از علت و معلول را می سازد که در آن وجود سد گچی باعث کند شدن جریان آب می شود و کند شدن جریان آب خود علت افزایش رسوب گذاری و در نتیجه گرفتگی بیشتر مسیر است. یکی دیگر از عواملی که می تواند به افزایش رسوب در لوله های فاضلاب منجر شود وجود پیچ و خم در مسیر لوله است هر چقدر تعداد پیچ هایی که در مسیر وجود دارد بیشتر باشد سرعت آب کندتر و در نتیجه امکان رسوب گذاری و یا حتی گیر کردن آشغال هایی که در شرایط عادی از مسیر رد می شوند نیز بیشتر است.

گرفتگی لوله

گرفتگی لوله

سایر دلایل گرفتگی مسیر فاضلاب

اگر گرفتگی لوله های فاضلاب دیر برطرف شود امکان وجود رسوب سنگین و افزایش دفعات گرفتگی وجود دارد. پس اگر به هر نحوه انجام رسوب زدایی سیفون توالت یا لوله های فاضلاب را به تاخیر بیندازید امکان بروز خسارات بیشتر در طولانی مدت وجود دارد.

گرفتن لوله های فاضلاب در هر قسمت از لوله کشی خانه می تواند دلیل متفاوتی داشته باشد مثلا عمده دلیل گرفتگی لوله های حمام جمع شدن مو در مسیر است. گرفتگی لوله های دستشویی نیز می تواند به خاطر رسوب چربی بالای مایع های دستشویی باشد. رسوب چربی های مواد غذایی و یا حتی خرده های غذا هم علت اصلی گرفتگی سینک ظرفشویی اکثر خانه ها است.

پربازدیدترین مطالب مارا از دست ندهید!

عواملی که بر اثر بی احتیاطی رخ می دهند هم می تواند موجب گرفتگی لوله های فاضلاب شود. مثلا امکان دارد که در طول زمان بنایی مقداری از مصالح ساختمانی به خصوص سیمان داخل لوله ها و مسیر آب وارد شود و این مسئله باعث یکی از سخت ترین نوع گرفتگی ها بشود. اگر حجم سیمان وارد شده به مسیر فاضلاب به اندازه ای نباشد که به تنهایی بتواند باعث گرفتگی لوله بشود، می تواند در کنار یکی از عوامل رایج مزید بر علت باشد.

در آخر باید به یکی از مهم ترین دلایل گرفتگی لوله ها اشاره کنیم و آن هم گذر زمان است. هرچقدر هم که از سیستم فاضلاب خانه خود مراقبت کنیم نمی توانیم در طولانی مدت جلوی فرسودگی و گرفتگی لوله ها را بگیریم. گاهی حتی ریزش دیواره داخلی لوله های فرسود خود دلیل اصلی گرفتگی است به همین دلیل می باشد که این مسئله گرفتگی لوله ها در خانه های قدیمی تر بسیار شایع است.

دلایل گرفتگی لوله های فاضلاب

دلایل گرفتگی لوله های فاضلاب

نحوه انجام رسوب زدایی سیفون توالت توسط متخصصان

دانستن نحوه انجام رسوب زدایی سیفون توالت و یا لوله های فاضلاب به تنهایی مهم نیست ما باید بدانیم که بهترین نحوه انجام رسوب زدایی سیفون توالت و اتصالات چگونه است. متخصصان از فنر هایی که در مسیر لوله حرکت رفت و برگشتی دارند برای باز کردن گرفتگی ها استفاده می کنند. این فنر ها متناسب با قطر لوله دارای ضخامت های مختلفی هستند. همزمان با حرکت دادن فنر از جریان آب گرم برای تمیز کردن و روان کردن رسوبات کنده شده استفاده می کنند. آب گرم مثل یک حلال چربی لوله فاضلاب عمل می کند.

رسوب زدایی سیفون توالت توسط نیروی متخصص

رسوب زدایی سیفون توالت توسط نیروی متخصص

روش های خانگی از بین بردن جرم لوله فاضلاب

آسان ترین راه که حکم پیشگیری را هم دارد این است که دوره های چند هفته ای یا ماهانه تعیین کنید و با فشار زیاد آب گرم را در مسیر هایی که احتمال گرفتگی وجود دارد هدایت کنید. این روشی خانگی و آسان برای نحوه انجام رسوب زدایی سیفون توالت و یا هر مسیر لوله فاضلاب دیگری که احتمال می دهید دچار گرفتگی شود است.

روش خانگی از بین بردن جرم لوله فاضلاب

روش خانگی از بین بردن جرم لوله فاضلاب

استفاده از محلول رسوب زدایی لوله

مواد شیمیایی و اسید هایی هم در بازار وجود دارد که متناسب با غلظت و قدرتشان مختص نحوه انجام رسوب زدایی سیفون توالت یا گرفتگی های شدید تر در لوله های فاضلاب هستند. اگر این مواد باعث خوردگی سیستم لوله کشی نشوند و به محیط زیست آسیب وارد نکنند، می توانند بهترین راهکار برای رفع این مشکل باشند.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
امتیاز کاربران برای این پست
ثبت امتیاز کاربران برای این پست :
با سپاس!امتیاز شما برای این پست
0 کامنت
نظر خودتان را ارسال کنید