در حال حاضر امتیازی برای این صفحه ثبت نشده است
امتیاز شما :

کاربرد های استفاده از فنر در لوله بازکنی

10 تیر ، 1398
تخلیه چاه و لوله بازکنی آریا
0 کامنت

شاید تاکنون به مشگل گرفتگی لوله دچار شده اید، ناگهان آب در سینک ظرفشویی بالا آمده و از مجرای فاضلاب پایین نمی رود یا بسیار بدتر از آن در مجرای توالت گیر می کند در این هنگام است که فنر لوله بازکنی به کمک شما می آید و اگر گرفتگی کم باشد خودتان به راحتی با کمی حوصله می توانید مشکل را حل کنید. اگر می خواهید با فنر لوله بازکنی و کاربرد استفاده از آن آشنا شوید با ما همراه شوید.

فنر لوله باز کنی چیست و نحوه استفاده از آن چگونه است؟

فنر لوله بازکنی یک کابل با قدرت ارتجاع بالاست که بسیار نازک بوده و به علت داشتن همین خواص می تواند در لوله های پر پیچ و خم فاضلاب حرکت کرده و گرفتگی های آن را باز کند. برای باز کردن لوله ای که دچار گرفتگی شده است قبل از استفاده از فنر لوله باز کنی باید فهمید که گرفتگی دقیقا در کدام قسمت و از چه نوع است. اگر گرفتگی از نوع مو و جرم یا باقیمانده غذا است می توان از فنر لوله باز کنی دستی استفاده کرد. بعد از اینکه متوجه شدید که گرفتگی دقیقا در کجا قرار دارد چون استفاده نادرست از فنر لوله بازکنی ممکن است باعث آسیب جدی به مجاری فاضلاب شود پس حتما با یک متخصص در پیدا کردن دقیق محل مشورت کنید. سپس انتهای فنر را به آرامی به داخل مجرای گرفته هدایت کرده و سر دیگر فنر را با دو دست بپیچانید و به آرامی حرکت دهید تا آلودگی و گرفتگی داخل مجرا حرکت کرده و باز شود بعد فنر را از محل خارج کرده و آب گرم را باز کنید تا کاملا مجرا تمیز شود.

فنر لوله بازکنی

انواع فنر لوله بازکنی

فنر لوله بازکنی دستی یا خانگی: که در بالا به تفصیل در مورد آن صحبت شد بسیار آسان و در دسترس هستند و برای باز کردن سینک ظرفشویی و روشویی توالت که به کرات ممکن است دچار گرفتگی شوند مورد استفاده قرار می گیرند.

فنر لوله بازکنی با دستگاه: این فنر به یک دستگاه هیدرولیک متصل است و برای گرفتگی های شدید مورد استفاده قرار می گیرد مثلا وقتی گرفتگی از نوع رسوبات باشد یک فنر لوله باز کنی دستی قدرت نفوذ در آن را ندارد و باید از یک دستگاه قوی کمک گرفت. البته در مو قع کار با این فنر باید حتما نکات ایمنی را رعایت کرد.

گاهی رسوبات داخل مجرا از نوع سنگ و گچ و سیمان نیست. در این هنگام باید از سر فنر لوله باز کنی مخصوص خودش استفاده کرد که این هم به نوبه خود باعث دسته بندی فنر لوله باز کنی به اقسام مختلف مانند چاقویی، الماسی، نیزه ای، ریشه بر و غیره می شود.

نکات ایمنی که در هنگام استفاده از فنر لوله باز کنی باید رعایت شود:

شاید وقتی صحبت از فنر لوله باز کنی دستی به میان می آید کلمه ایمنی زیاد ملموس نباشد ولی همیشه به خاطر داشته باشید که در هنگام استفاده از هر دستگاهی چه دستی و چه هیدرولیکی باید تمامی نکات ایمنی را رعایت کرد. اولین نکته اینکه همیشه از دستکش ایمنی استفاده کنید. از عینک ایمنی در موقع روشن بودن دستگاه حتما استفاده کنید. برای محل هایی که کف آن از سنگ های قیمتی پوشیده شده است از دستگاه هیدرولیکی استفاده نکنید چون لرزش فنر به این سنگ ها آسیب می زند. حتما بعد از استفاده فنر را جمع کنید و در محل خودش قرار دهید. بعد از استفاده از فنر لوله باز کنی مقداری آب گرم در لوله ها بریزید تا رسوبات باقیمانده دوباره باعث گرفتگی نشوند.

فنر لوله بازکنی

مزایای استفاده از فنر لوله بازکنی

اگر چه مزایای فنر لوله بازکنی زیاد چشمگیر نیست ولی همینکه به جای لوله باز کن های شیمیایی که در طولانی مدت به سیستم فاضلاب منزل آسیب جدی می زند و علاوه بر اثرات مخربی که بر محیط زیست ما دارد، هزینه های بسیار گزاف تخریب و بازسازی سیستم فاضلاب را هم بر اقتصاد خانواده وارد می کند، بسیار اهمیت دارد که از فنر لوله باز کنی استفاده کنیم.

فنر لوله بازکنی

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
امتیاز کاربران برای این پست
ثبت امتیاز کاربران برای این پست :
با سپاس!امتیاز شما برای این پست
0 کامنت
نظر خودتان را ارسال کنید