امتیاز کاربران برای این صفحه | امتیاز 5 از 5 (از 41 رای)
امتیاز شما :

نحوه لوله کشی یونیت دندانپزشکی

10 اردیبهشت ، 1399
تخلیه چاه و لوله بازکنی آریا
0 کامنت

لوله کشی یونیت دندانپزشکی چگونه انجام می شود؟

یونیت دندانپزشکی قلب دندانپزشکی محسوب می شود و به همین دلیل در لوله کشی یونیت دندانپزشکی باید نهایت دقت در انتخاب نوع لوله کشی و اجرای آن اعمال شود تا نتیجه کار درست و دقیق باشد. در صورتی که لوله کشی یونیت دندانپزشکی به درستی انجام نشود در عملکرد یونیت مشکلاتی به وجود می آید و باعث مختل شدن کار دندانپزشک می شود.

نحوه لوله کشی و نصب یونیت دندانپزشکینحوه لوله کشی و نصب یونیت دندانپزشکی 

یونیت دندانپزشکی چیست؟

یونیت دندانپزشکی از مهمترین تجهیزات یک دندانپزشکی محسوب می شود. صندلی که بیمار بر روی آن قرار می گیرد تا پزشک مشکل دندان و لثه او را حل کند به وسیله یونیت کنترل می شود. در واقع  کار یونیت دندانپزشکی کنترل صندلی و کلیه اینسترومنت هایی است که پزشک توسط آن به درمان بیمار می پردازد. یونیت ها دارای ورودی آب و هوا هستند و از سوی دیگر دارای خروجی فاضلاب می باشند. آب و هوای ورودی برای راه اندازی ساکشن، کلیه اینسترومنت ها، کویترون، پوآرو، دوش آب لیوان و کراشوار استفاده می شود. برای فعال سازی یونیت ها از جریان الکتریسیته، آب و هوا استفاده می شود.

لوله کشی یونیت دندانپزشکی

قبل از انجام لوله کشی یونیت دندانپزشکی باید نقشه و نقشه تاسیسات یونیت دندانپزشکی آن طراحی شود. نقشه لوله کشی یونیت دندانپزشکی شامل یک لوله اصلی و تعدادی لوله فرعی است که این لوله های فرعی ارتباط میان لوله اصلی با قسمت های مختلف یونیت یا همان ابزارها را برقرار می سازند. لوله های مورد استفاده در لوله کشی لوله آب، فاضلاب، ساکشن و هوای فشرده هستند.

  • لوله کشی آب برای شستشوی دهان بیمار در جراحی های مختلف استفاده می شود.
  • لوله ساکشن برای مکش آب از دهان بیمار وجود دارد که بدون وجود این لوله کار دندانپزشک بسیار مشکل و سخت خواهد بود. لوله کشی ساکشن مرکزی دندانپزشکی بسیار مهم می باشد.
  • لوله فاضلاب برای تخلیه آب های آلوده شده در دندانپزشکی به کار برده می شود. در واقع پس از استفاده از آب، مقداری از این آب آلوده می شود و در چنین مواقعی سیستمی باید وجود داشته باشد که این آب آلوده به گونه ای دفع شود. سایز این لوله باید دقیق باشد زیرا در صورتی که سایز لوله درست در نظر گرفته نشده باشد، ممکن است با یک لخته خون هم این لوله مسدود شود.
  • لوله هوای فشرده برای شستشوی دهان بیمار در دندانپزشکی استفاده می شود.

هزینه لوله کشی یونیت دندانپزشکیهزینه لوله کشی یونیت دندانپزشکی 

نحوه انجام لوله کشی یونیت دندانپزشکی

قبل از اینکه از یونیت استفاده شود باید لوله کشی های آب، فاضلاب و برق و هوا انجام شود. این لوله کشی باید به گونه ای باشد که لوله ها قابل رویت نباشد و ظاهری نازیبا را به وجود نیاورند. نقشه لوله کشی یونیت دندانپزشکی به دو روش قابل اجرا است که عبارتند از:

  • لوله کشی یونیت دندانپزشکی با استفاده از سقف کاذب یا دو پوشش
  • لوله کشی یونیت دندانپزشکی با استفاده از کانال یا روپوش

هر یک از روش های ذکر شده کاربرد خاصی دارند و با توجه به نوع کاربرد از یکی از این روش ها استفاده می شود. زمانی که شما بخواهید یونیت دندانپزشکی را در طبقات بالایی یک ساختمان چند طبقه نصب کنید، باید از روش سقف کاذب برای نصب لوله های یونیت استفاده شود. این روش بدین صورت اجرا می شود که همه کابل ها و لوله ها در قسمت زیرین سقف کاذب جاسازی می شوند. در واقع سقف کاذب نوعی پوشش برای لوله ها و کابل ها است. سپس این لوله و کابل ها از طریق لوله های آب بندی شده به تجهیزات مورد نیاز که از این لوله ها استفاده می کنند، متصل می شوند.  این روش یکی از کارآمدترین روش های لوله کشی در یونیت است زیرا لوله ها کاملا از دید خارج هستند. اما از سوی دیگر اگر قرار است که یونیت دندانپزشکی در طبقه همکف یا طبقه ای که بالای آن سقف کاذب است نصب شود باید از روش کانال یا روپوش برای اجرای لوله کشی یونیت استفاده نمود. در این روش همه سیم ها و کابل ها از یک مربع که از قبل مشخص شده است، از زمین بیرون می آید و عمل نصب بر روی این لوله ها و کابل ها انجام می شود. برای انجام انواع لوله بازکنی می توانید با ما تماس بگیرید و از انواع خدمات لوله بازکنی شمال تهران و لوله بازکنی مرکز تهران استفاده نمایید.

آشنایی با لوله کشی یونیت دندانپزشکیآشنایی با لوله کشی یونیت دندانپزشکی 

شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر از دیگر مقالات ما بازدید نمایید:

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
امتیاز کاربران برای این پست
ثبت امتیاز کاربران برای این پست :
با سپاس!امتیاز شما برای این پست
0 کامنت
نظر خودتان را ارسال کنید